Hilpuri-kisassa vain voittajia, vaikkei oikeaan osunutkaan

HI:n uuden maskotin Hilpurin löytäminen verkkosivuiltamme ei oikeaan osuneiden vastausten perusteella ollutkaan niin helppoa kuin aluksi luulimme. Kisan huikeat palkinnot on nyt paketoitu onnekkaille voittajille.

Pääsiäisen alusviikolla kysyimme, kuinka monella HI:n verkkosivulla olimme julkaisseet toimiston tuoreimman vahvistuksen Hilpurin selfieitä.

Vinkkinä oli laskutoimitus 3+9+7-4+12-9-18+7, josta loppusummaksi tulee 7 – siis se määrä sivuja, joilla Hilpuri esiintyi. Joku ymmärsi vihjeen myös sen verran luovasti, että palkintoraadille koitui vakavia vaikeuksia ymmärtää vastauksen lopullista tarkoitusta, mutta sehän kertoo vain insinööriajattelutaidon puutteesta, joten vastaus tulkittiin ehdottoman oikeaksi.

Silti yksikään määräaikaan eli 14.4. mennessä saapuneista vastauksista ei ollut täysin oikein, joten hopi hopi lukemaan sivujamme tarkemmin! Niillä se Hilpuri luuraa, nyt ja jatkossa!

HI:n monipuolista tapahtumatarjontaa Hilpuri kävi läpi tutustumalla jo ennakkoon ratikkamuseovierailuun ja ekskursioon, joka tarjoaa tietoa rakenteilla olevasta Raide-Jokeri pikaraitiolinjasta. Se tutustui myös puheenjohtajan näkemyksiin ja HI:n kesähuvilaan. Ja tokihan Hilpurista oli kuva artikkelissa, jossa sen esittelimme ja julistimme kilpailun kuviensa bongaamisesta. Hilpurin tarina kuvineen on tallennettu sivuillemme, ja tietysti kuvansa löytyy myös HI:n yhteystiedoista.

Kiitos kaikille kisaan osallistuneille, onnelliset voittajat saavat palkintonsa pian polkevan Kustin välityksellä! Pysykää kaikki kanavalla helins.fi!


Teksti: Annamari Iranto
Kuvat: Hilpuri ja Juulia Talikka

css.php