HI:n toimiston uudet voimat esittäytyvät

Juulia (vas.) ja Annamari liittyivät Helsingin Insinöörien taustajoukkoihin marraskuun alussa.

Kuten viime uutiskirje kertoi, Helsingin Insinöörit HI ry on palkannut toimistoon uudet työntekijät huolehtimaan jäsen- ja toimistopalveluista ja viestinnästä. Tässä he esittäytyvät:

Juulia Talikka

On ollut ihan huikea juttu, että olen saanut aloittaa työt Helsingin Insinööreissä! Työnhakuvaiheessa jo lupailin nykyisille kollegoilleni, että minusta tulee toimiston päivänsäde ja kaikki hommat hoituvat, kunhan vain kääritään hihat ja ruvetaan töihin. Jo kaksi ensimmäistä työviikkoa ovat olleet työntäyteisiä, enkä malta odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Minun vastuullani on toimiston pyörittäminen ja jäsenpalvelu. Tämä työ sisältää monta liikkuvaa osaa, mutta onneksi minua motivoi organisointi ja toimiston ”jokapaikanhöylänä” toimiminen. Parasta on, kun saan auttaa kollegoita tekemään työnsä parhaalla mahdollisella tavalla sekä pulmien ratkominen yhdessä jäsenten kanssa, aina tietenkin hymy huulilla.

Minulla on työkokemusta usealta eri alalta, mutta niitä kaikkia yhdistää jollain tavalla asiakaspalvelu. Tämän asiakaspalveluhenkisyyden aion tuoda esiin myös HI:n jäsenpalveluissa, eli kunhan jäsenellä on parempi mieli keskustelumme jälkeen kuin oli hänen ottaessa yhteyttä, olen onnistunut työssäni. Mikäli jokin askarruttaa tai sinulla on kysymys koskien Helsingin Insinöörejä, niin olethan yhteydessä osoitteeseen toimisto(at)helins.fi tai soitat numeroon 040 150 3878.


Annamari Iranto

Olen taustaltani lähinnä toimittaja, mutta tehnyt monenlaista muutakin työtä, ja toiminut itsekin järjestöaktiivina. Hain Helsingin Insinöörien viestintävastaavaksi, koska sekä viestintä että järjestötyö sytyttävät: mahtavaa siis, että tulin valituksi!

Tavoitteenani on tehdä HI:n verkkosivuista jäsenten oma media, viestintäkanava, joka tarjoaa tietoa niin jäsentapahtumista, ajankohtaisista työehtoasioista kuin muistakin kiinnostavista ilmiöistä, sekä jäsenten näkökulmasta että avarammin katsottuna. Maailma on täynnä mielenkiintoisia asioita, ja uskoakseni erityisen täynnä niitä on insinöörien maailma.

Hyvä jäsenmedia on jäsenmedia, jonka parissa jäsenet haluavat käyttää aikaansa. Mitä juuri sinä toivot HI:n viestinnältä, millaisista aiheista haluat lukea ja kuulla? Olen todella iloinen, jos saan postia koskien jutunaiheita, vinkkejä kiinnostavista ihmisistä ja ilmiöistä, ehdotuksia (työ)elämän kysymyksistä, joita olisi syytä nostaa esiin. Ota siis yhteyttä viestinta(at)helins.fi tai soita p. 040 5142255. Pysytään kuulolla!

css.php