Tarjonta laajenee

Yhteiskunnassa pohditaan kumpi saavuttaa kansalaiset ensin rokote vai muuntovirus. Työelämässä etätyöapatia nostaa päätä. Helsingin Insinöörit vastaavat haasteeseen lisäämällä tarjontaa virtuaalipalveluissa. Korkean Teknologian virtuaalipaneelissa käsittelemme tulevaisuuden ruokaa, mitä se on ja kuinka sitä tuotetaan. Meillä on lukuisia webinaareja joista valita. Tapahtumatuotannossa löytyy tarjontaa muumiperheen hiihtokoulusta etäsuklaa-tastingiin.

Työmarkkinapuolella on täysi vauhti päällä. Yleiskorotuksen kautta raamitetut palkat ovat valtaosin jo paikallisesti sovitut. Kiitos kaikille aktiivisille toimijoille. Menemme oikeaan suuntaan kun asioita ratkaistaan yhä enemmän työpaikoilla, siellä missä paikallinen tieto myös on. Seuraavan neuvottelukierroksen valmistelu on myös käynnistynyt. Useiden sopimusalojen tiekarttoja päivitetään kovalla sykkeellä.

Tulevaisuus näyttää valoisalta. Päivä pitenee jälleen ja aurinkoisuus lisääntyy. Nautitaan keväthangista nyt kun kerrankin on paljon lunta myös etelässä.

Asenne on itsestä kiinni. Tsemppiä kevääseen,

Lasse Laurikainen
Puheenjohtaja

css.php