Tukea ja vauhtia työllistymiseen

Vain kuukausi joulun jälkeen Helsingin Insinöörit HI ry:n työttömät jäsenet saavat jälleen arvokasta, mutta ilmaista apua työnhakuun. Rekryboosterin ensimmäiseen vuoden 2022 ryhmään voi jo ilmoittautua.

Rekryboosteri on verkkoalustalla toimiva, vuorovaikutteinen kohtaamispaikka työttömille työnhakijoille. Alustalla osallistujat voivat jakaa niin työnhaun onnistumiset kuin hetkelliset harmituksetkin ja saada kannustusta ja uusia näkökulmia omaan osaamiseen ja virtaa onnistuneeseen työllistymiseen.

Ensimmäinen 15 hengen ryhmä käynnistyy maanantaina 24.1.2022, ja sen jälkeen uusia ryhmiä aloittaa viikoittain. Ryhmissä on aina enintään 15 osallistujaa, jotta valmennuksen teho ei kärsi.

Valmennuksen kesto on kuusi viikkoa. Ohjelmassa yhdistyvät päivittäiset säännölliset verkkotapaamiset, työpajat ja itsenäinen työskentely. Jokaisella viikolla on eri teemat, vinkit ja harjoitukset, joiden avulla työnhaku saa uutta vauhtia.

Rekryboosteri auttaa toteuttamaan työnhakua suunnitelmallisesti ja tehokkaasti. Maanantaista perjantaihin ulottuva viikko-ohjelma on intensiivinen, päivittäinen työaika on noin neljä tuntia. Tukena on samalla asialla oleva vertaisyhteisö ja eri alojen asiantuntijoita.

Huipputyypeiltä apua

Vaativa aikataulu oli mielestäni hyvä asia, päivittäinen rutiini palautui normaaliksi.

Mukaan valittujen asiantuntijoiden kriteerinä on ollut, että he ovat huipputyyppejä, kertoo uravalmentaja Satu Myller Tekniikan akateemiset TEKistä. Jotkut ovat kokeneita johtajia, toiset vastavalmistuneita, tärkeintä on, että heistä on hyötyä työnhakijalle.

Aiempiin Rekryboosteri-koulutuksiin osallistuneet ovat antaneet palvelusta hyvää palautetta. Tiivis ohjelma tuo ryhtiä päiviin ja vertaistuki toimii. Erityistä kiitosta osallistujat ovat antaneet toisilta ryhmän jäseniltä saamistaan kehittämisideoista ja palautteista esimerkiksi omien työnhakudokumenttien hiomiseksi.

Samassa tilanteessa olevilta saa osuvaa tsemppausta asioissa, joita työssä olevien on vaikea ymmärtää.

Lisätietoja koulutuksesta voi kysyä sähköpostitse osoitteella rekryboosteri.info@gmail.com.

Ilmoittautua voi jo nyt: https://www.lyyti.in/rekryboosteri2022kevat.


Rekryboosteri on yhdeksän akavalaisen liiton jäsenilleen tarjoama palvelu. HI:n jäsenten ohella osallistua voivat työttömät työnhakijat, jotka kuuluvat johonkin seuraavista liitosta: Akavan Erityisalat, Insinööriliitto, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto LOIMU, Suomen Ekonomit, Suomen Lakimiesliitto, Tekniikan akateemiset TEK, Tradenomiliitto, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut tai Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat.

 

css.php