Insinööri on ykkönen

Elämänkumppanin valintahan on tarkkaa työtä, joka vaatii paljon kriittistä analyysiä. Pitää tarkkaan arvioida, osaako mahdollinen puoliso suorittaa kotitöitä, hoitaa lapsia, korjata auton, onko hänellä kädentaitoja remontointiin tai vaatteiden korjauksiin, osaako hän toimia tarvittaessa IT-tukena ikääntyville vanhemmille.

Listaa voisi jatkaa melko pitkälle, mutta pysäytetään kuitenkin tähän. Lähes kaikki yllä mainituista puolisolta vaadituista ominaisuuksista – ja tottakai enemmänkin – toteutuvat lähes poikkeuksetta yhden ammattikunnan edustajissa, insinööreissä.

Mikroaaltouuni jos mikä on tänä päivänä hieno tekninen laite, joista parhaimpia malleja voi käyttää jopa grilleinä. Sillä jos millä on helppo tarvittaessa valmistaa ruokaa koko perheelle, koska muut eivät välttämättä osaa sitä edes käyttää.

Kodin kuljetusvälineiden kunnossapito onnistuu luontevasti, ja jos ei onnistu (autotallin puutteen takia), niin insinööri osaa viedä auton huoltoonkin. Pitää vain muistaa parhaiden autohuoltamoiden hinnoittelulogiikka. Tuntihinta 80 €/h. Jos seuraa asentajan työtä 120 €/h, ja jos neuvoo asentajaa hänen työssään, hinta on 160 €/h. Kyllä se muutaman huoltokierroksen jälkeen insinöörikin oppii olemaan hiljaa ja juomaan kahvia konttorin puolella.

Kodin korjauksessa insinööri on ihan ehdoton. Rautakaupasta löytyy kaikkia mielenkiintoisia työkaluja, joita saattaa tarvita ja on mukava omistaa. Täytyyhän 50 kattopaneelinaulan naulaaminen tehdä omilla paineilmalaitteilla, ja perhe on tyytyväinen, kunhan ei vain odota valmista liian nopeasti.

Minkään muun ammattikunnan edustaja ei voi tarjota näin kattavaa pakettia parisuhteen osapuoleksi, joten ei tässä voi muuta kuin todeta: insinööri on tässäkin vertailussa ehdoton ykkönen!

– Jukuri –

css.php